Els centres educatius poden realitzar els seus projectes formatius a bord d’un vaixell.

 

La realització de projectes educatius d’aprenentatge i servei a bord d’un vaixell suposa pels participants un aprenentatge mitjançant la experiència. Amb aquesta experiència es fomenta la creativitat, la feina col·laborativa i cooperativa i es desenvolupen les intel·ligències.

A bord d’un vaixell es poden realitzar diferents projectes educatius pels alumnes de l’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, ja sigui en el marc del seu currículum obligatori o de forma complementària.

L’any passat, 8 alumnes de cicles formatius van participar en la regata “Catalunya a través” 2015. Va ser una experiència vital i única per a ells. La majoria estaven interessats en obtenir la titulació necessària per poder treballar embarcats i aprofitar les diferents ofertes que varen rebre.

IMG_1192

La participació d’aquests alumnes en una regata d’una durada de 9 dies ens va demostrar la influència positiva que és estar embarcats: formar part d’una tripulació a bord de un vaixell constitueix en si mateixa una vivència enriquidora i formativa. És per això que podem dir que, a bord d’un vaixell, es poden desenvolupar projectes educatius únics i d’importància significativa per l’alumnat.

IMG_1190       IMG_1191